CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün İzmir adaylarının tanıtımı için kentte düzenlenen etkinliğe katıldı.

CHP lideri burada bugün akşam saat 20:00’de paylaşılması planlanan seçim şarkısı ve filmini ‘İzmir’e sürpriz’ olarak izletti. CHP'nin seçim sloganı Duvar Arkası'nda daha önce yazıldığı gibi "İşimiz gücümüz Türkiye" oldu.

Özel, toplam 1 dakika 21 saniyelik seçim şarkısı ve filmini daha sonra sosyal medya hesabından da "İşimiz gücümüz Türkiye!" notuyla paylaştı. 

Usta sanatçı Barış Manço’nun ‘Anlıyorsun değil mi’ eserinden uyarlanan şarkıda “Gücümüz Türkiye, işimiz belediye” sloganı tekrarlanıyor. Şarkının klibinde CHP’li büyükşehir belediye başkanları ve adayları yer alıyor. Videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yanı sıra Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ adayı Candar Yüceer, Aydın adayı Özlem Çerçioğlu ve İzmir adayı Cemil Tugay'ın özel tanıtımları yapılırken, Özgür Özel ile 14 büyükşehir başkan adayı birlikte yürürken görülüyor. 

Adaylığı tartışmalara neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'ın tanıtımda ve Özel ile birlikte yer almaması dikkat çekti. CHP kaynakları reklam çekimlerinin 5-6-7 Şubat'ta yapıldığını, Lütfü Savaş'ın depremin yıldönümüne gelen bu tarihte Hatay’dan ayrılamadığı için çekimlere katılamadığını söyledi. 

Özel dün ‘Türkiye İttifakı’ etiketiyle paylaştığı videoda da kampanyayı tanıtmıştı.