Haber: Serap Cömertoğlu İşcan

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, İl Başkanlığı önünde Tekirdağlılara seslendi. Mecliste ve alanlarda mücadele ettiğini hatırlatan Yüceer, şunları söyledi:

“Yeri geldi Mecliste, yeri geldi alanlarda güzel kentimin ayrımsız her insanı, her karış toprağı, her damla suyu, yeşili için mücadele ettim. Çocuklarımızın geleceğini, kadınlarımızın güvenliğini, emeklimizin emekçimizin geçimini savundum. Tekirdağ’ımıza Trakya’mıza üvey evlat muamelesi yapılmasına, kaynaklarının emilmesine, iş hizmete gelince yok sayılmasına, ihmal edilmesine karşı durdum. Bir kadın, bir anne hassasiyeti, adaleti içerisinde evimin, yuvamın hakkını, hukukunu savunmaya her platformda Tekirdağ’ın sesi olmaya çalıştım.”

Önce Tekirdağ demeyen kimseyle yol yürümediğini söyleyen Yüceer, “Tekirdağ dışında derdim olmadı. Önümüzdeki seçimde de bu büyük hizmet yarışında bayrağı değerli büyüğümüz Kadir Albayrak’tan devralacağız. Örgütümüzle, partililerimizle, ilçe adaylarımızla uyum içerisinde destan yazmak için çok çalışacağız. 2019 yerel seçimlerinde büyükşehir ve 7 ilçe belediyesini kazandık. Son seçimlerde ise 9 ilçede birinci parti olduk. Tekirdağ’a 12’de 12 lazım” dedi.

“Karşımızda ittifak varmış, yıpratma çabaları varmış hiçbir çaba bizi bu başarıdan alıkoyamayacak” diyen Yüceer, girilmeyen sokak, dokunulmayan insan kalmayacağının sözünü verdi.

Chp’li Yüceer “Hiçbir Çaba Bizi Başarıdan Alıkoyamayacak”

CHP’li ilçe belediye başkanları ve partililerin katıldığı buluşmada, Yüceer ile birlikte büyükşehir belediye başkan adaylığı için yarışan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yer almaması ise dikkatleri çekti.

Öte yandan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bağımsız ya da başka bir partiden büyükşehir belediye başkan adayı olacağı iddialar arasında yer alıyor.