HABER: ALİ VEFA YURDAL

CHP Araban ilçe Başkanı Hüseyin Kılıç, vatandaşların altyapı çalışmalarının gecikmesine ilişkin sitemini dile getirerek kurumlara yüklendi. İlçenin başta asfalt olmak üzere aydınlatma ve doğalgaz hatlarının kurumların koordinasyonundaki aksaklık sebebiyle gecikmesine halkın tepki gösterdiğini belirten Kılıç, yatırımların bir an önce tamamlanması çağrısında bulundu.

BAŞKAN HASAN DOĞRU’DAN CEVAP

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kılıç’ın tepkisine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, yatırımların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Başkan Doğru, ilçeye 2 bin metre yağmursuyu hattı, 5 bin metre içme suyu hattı, 4 bin 900 metre doğalgaz hattı ve 2 bin 400 metre aydınlatma hattı yapıldığını da açıkladı.
Başkan ; “ Bu güne kadar ana caddemizdeki yol alt yapı çalışmalarından dolayı uzadı. Kurum ve kuruluşların zamanında işi bitirmemelerinden dolayı reglaj çalışmaları aksadı. Reglaj çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tedaş çalışmalarının ardından Araban halkı yeni asfalt yoluna kavuşacaktır“ dedi