SİYASET

CHP'den Meral Akşener'in 'karın ağrısı biz miyiz?" sözlerine ilk yanıt

CHP'li Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in 'karın ağrısı' sözleri hakkında, "Akşener'i karın ağrısı olarak görmedik, umarız bu halk da kendilerini karın ağrısı olarak görmez" dedi.

Abone Ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "AKP'nin peşine takılmayın" sözlerine yanıt verdi. Akşener, şunları dile getirdi:

 "Dün bir toplantı oldu o toplantıda bu 3 siyasi parti imza atacak diğer siyasi partiler imza atmayacak bu parçalı görüntüden vazgeçildi, burası çok enteresan , Numan Kurtulmuş’un imzasıyla ortak tezkere meclise sunuldu, ilginç bir biçimde ayrı bir bildiri yayımlayanların hepsi bu tezkereyi destekledi. Soru şu; karın ağrısı İYİ Parti miydi?"

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da bugün basın toplantısı düzenledi. Bir basın mensubunun sorusu üzerine Başarır, Akşener'e şu yanıtı verdi:

"Akşener'i karın ağrısı olarak görmedik, umarız bu halk da kendilerini karın ağrısı olarak görmez Hanımefendiye sormak isterim, 4 yıl önce şehit vermiştik, o zaman bildiriyi  imzalamayıp "terörü yaratan AKP ile aynı hizada olmak istemiyoruz" demişti. Ne değişti?"