TBMM’de 1 Ekim’de başlayacak olan dönem için hazırlıkları hızlandıran CHP’de yoğun bir program trafiği görülüyor. Pazartesi günü yapılması beklenen MYK toplantısının da 1 Ekim Cuma gününe ertelendiği ve TBMM’de yapılacağı öğrenildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün İstanbul ve İzmir’deki programının ardından yarın da İzmir’de olacak. Pazar akşamı Hatay’a gidecek olan Kılıçdaroğlu, burada 11 ilin büyükşehir belediye başkanları ile düzenlenecek toplantıya katılacak. Kılıçdaroğlu, toplumun farklı kesimleriyle belediye başkanlarını buluşturacak olan buluşmanın yanı sıra, EXPO 2021 Hatay’ın ilk lansmanında da yer alacak.

BOLU’DA KAMP YAPILACAK

28 Eylül’de Bilecik’e gidecek olan Kılıçdaroğlu, 30 Eylül’de ise İstanbul’da gerçekleştirilecek tarım çalıştayında olacak. CHP lideri, 1 Ekim’de Meclis’in 27’nci Dönem 5’inci Yasama Yılı’nın açılışına katılacak. Ardından CHP, Bolu’da bir kamp düzenleyecek. CHP yönetimi ve partili milletvekilleri, 2 ve 3 Ekim’de Abant’taki kampta yeni yasama yılına ilişkin son hazırlıkları gerçekleştirecek.