Haber: Habere Trabzon'dan Bakış

Trabzon'da Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları, Meydan Parkı'nda vatandaşla bir araya gelerek seçim startını verdi. CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, Millet İttifakı paydaşlarıyla dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CHP İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, "Cumhuriyetimizin 100. yılında; demokrasi için, kadınlarımız için, çocuklar için, emekliler ve emekçiler için, 14 Mayıs seçimlerini mutlaka kazanacağız.Dayanışma içinde olacağız. Çağdaş uygarlık seviyesine ulaşacağız. Birlik ve beraberlik içinde modern bir Türkiye kuracağız. Millet İttifakı Partilileri;

Bugün milletvekili adaylarımızlaile seçim çalışmaları için sahaya iniyoruz. 4 Nisan’da Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Sn. Ekrem İmamoğlu ile katılım oranı çok yüksek, tarihi bir mitingi gerçekleştirdik. Saha Çözüm Ortahisar çalışmalarımızda bugüne kadar toplam 15 bin esnaf ve hane ziyaret ettik. Gençlerimizilk kez oy kullanacak 7400 öğrenciye ulaştı.Milletvekili aday adaylarımızın katılımı ile tümilçelerde başarılı saha çalışmaları yaptık. Halkımızdan olumlu geri dönüşler aldık.Milletvekili adaylarımızla ittifak partilerimizi ziyaret ederek yapacağımız çalışmalar için fikir alışverişinde bulunduk, mutabık kaldık." açıklamalarında bulundu.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Seçim çalışmalarını başlattıklarını vurgulayan CHP İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, "Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımızın Trabzonlu olması, İstanbul Belediye Başkanlığında göstermiş olduğu hizmet başarısı, bizi motive etmektedir. Ülke genelinde oluşturulan milletvekili listelerinde ittifak partilerine kontenjan ayrılmış, kontenjan adayları seçilebilecek yerlere yerleştirilmiştir. Kazananı, ittifak partilerinin olacağı bir liste yapılmıştır. Bu seçim, batı standartlarında modern bir demokrasi kurmanın son şansıdır. Bu seçimi kazanacağız. İnsan hakları evrensel değerlerine uygun, millet ittifakı bileşenlerimizle sevgi ve saygı anlayışı içinde rekabet eden, işleyen bir demokrasi kuracağız. Hiçbir sınıfı ötekileştirmeden, aşağılamadan ülkemizin sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bilimsel gerçekleri referans alacağız.  Biz Millet İttifakı İl Başkanları, Milletvekili Adaylarımız, Partililerimiz; Seçim çalışmalarını başlatıyoruz. Size söz! Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu