Haber: Uğur İstanbullu

28. Dönem Milletvekilleri genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Mevcut Milletvekili Uğur Bayraktutan yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Artvin milletvekili birinci sıradan Artvin Milletvekili Adayı oldu. Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu başkanlığı görevini yürütmekte.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında Yapılan Açıklamaya CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan, CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal,Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve partililer katıldı.

CHP Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Aksakal Uğur Bayraktutan’ın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Sayın vekilimiz yeniden aday oldu bizlerde kendisine başarılar diliyorum. Sayın vekilim ilçemizi iyi ve yakından tanıyor taleplerimizi kendisine sunacağız. Şimdilerde ayrılık zamanı değil ve şimdilerde birleşme zamanı diyerek başarılar dileyen Mesut Aksakal sözü Başkan Yıldırım Demir’e bıraktı .Başkan Yıldırım Demir ”İktidara en yakın zamandayız, zamanımız kısa hızlıca davranmalı ve birlikte davranma zamanı diyerek” başarılar diledi.

Söz alan Uğur Bayraktutan ”İktidara yürüdüğümüz bu dönemde Artvin’in yaşadığı sorunların çözümüne dönük sürece yaklaştığımız bir dönemdeyiz. Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve en zor zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını düşürmeyen Ardanuç halkına parti olarak minnet borçluyuz ve Ardanuç’un sorunlarını biliyoruz ve Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet ittifakı iktidarında çözüm için tüm gayretimle çalışacağım. Çok önemli bir süreçteyiz ve birlikte başaracağız, birleşe birleşe” diye seslendi.

Burada yapılan konuşmalar sonrasında Ardanuç Belediyesi halk pazarında, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Uğur Bayraktutan ,Güleş köyünde vefat eden bir vatandaşın evini ziyaret ettikten sonra Ardanuç’tan ayrıldı.

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu