Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdürüyor. Kayapınar, Keçiliköy ve Emlakdere Mahallelerinde seçmenlerle buluşan Balaban, “Her görüşten vatandaşlarımızla bir araya geldik, Yunusemre için hep birlikte yola çıktık. Yunusemre İttifakı ile kentimizi birlikte yöneteceğiz. Hizmet gitmeyen bölgeler başta olmak üzere şehrimizin her yanına Yunusemre İttifakı’nın mührünü vuracağız” diye konuştu.

1 NİSAN'DAN İTİBAREN OY VEREN VERMEYEN HER BİR YURTTAŞA EŞİT HİZMET


Balaban, seçim çalışmaları kapsamında Kayapınar, Keçiliköy ve Emlakdere Mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Balaban, her görüşten kanaat önderiyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını ve kentin sorunlarını çözmek üzere hepbirlikte çalışacaklarını ifade etti. 1 Nisan’dan itibaren kendisine oy veren ve oy vermeyen ayrımına gitmeden hizmet götüreceğinin sözünü veren Balaban, “Yunusemre İttifakı anlayışıyla kentimizin sorunlarını en hızlı şekilde çözeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla hareket edeceğiz. Kuracağımız Mahalle Meclisleriyle, Yunusemre İttifakı olarak başta kentsel dönüşüm olmak üzere Yunusemre’nin kronikleşen sorunlarına neşter vuracağız” dedi.

“YUNUSEMRE'Yİ MUTLU BİR KENT YAPMA SORUMLULUĞUNDAYIM”


45 yıllık siyasi yaşamında her zaman halkın sorunlarını çözmek için çalıştığını dile getiren Balaban, Yunusemre Belediye Başkanı olduktan sonra şehrin her sokağına, her hanesine iz bırakmak için çalışacağını ifade eden Balaban, “Yunusemre’yi daha mutlu bir kent yapmak için kendimi sorumlu hissediyorum” diye konuştu.