Ceyhanlı çocuklar ve gençler, Ceyhan Belediyesi'nin eğitimde fırsat eşitliği hedefiyle hayata geçirdiği Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) ile geleceğe hazırlanıyor. CEGEM'de spor ve sanat kurslarından üniversiteye hazırlık kurslarına kadar 15 ayrı eğitim veriliyor.

Ceyhan Belediyesi, hizmete açtığı Gençlik ve Eğitim Merkezi aracılığı ile ilçedeki çocukları ve gençleri, gelecek hedeflerine ulaştırıyor.

CEGEM'in her geçen gün ivme kazandığını belirten Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhan’da eğitimde fırsat eşitliğini sağlayabilmek için kollarımızı sıvadık” dedi.

Tamamen ücretsiz olan CEGEM’de Ceyhanlı gençleri üniversiteye hazırladıklarını da hatırlatan Başkan Erdem, “Aynı zamanda basketboldan futbola, baleden Türk Halk danslarına, bağlamadan gitar kurslarına 15 ayrı kursumuz devam ediyor. Gençler, çocuklar, benim güzel evlatlarım. Sizler için ne yapsak azdır. Şartlar ne olursa olsun. Sizi daha iyi bir geleceğe taşımak için yanınızdayım. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Yüreğini ferah tut Ceyhanlım. Emanetin emin ellerde. Emanetin güvende” diye konuştu.