Ceyhan Belediyesi, bir yandan Adana'da depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını sürdürürken bir yandan da deprem felaketinde daha büyük yıkıma uğrayan illere destek sağlıyor.

Önceki gün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’le birlikte Ceyhan’ı adım adım gezen ve depremzedelerle buluşan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, depremin vurguğu illerden Osmaniye ve Hatay’ı ziyaret etti.

“DAYANIŞMA GÜÇTÜR”

Depremzedelere yönelik çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hülya Erdem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile de bir araya geldi.

Ceyhan Belediyesi'nin 25 personelle görev yaptığı Hatay ve Defne’de yetişkin ve çocuklara giyim, çorap, iç çamaşırı, battaniye ve hijyen malzemesi dağıtımı yapıldı. 4 bin kişiye kahvaltı ve çorba ikram edilirken, çocuklara da ayrıca süt dağıtıldı.

Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Defne’deki Samankaya Muti-Zöhre Mahanoğlu İlkokulu bahçesinde kalan depremzedeleri ziyaret etti.

Erdem, daha sonra Osmaniye’ye geçerek, burada da depremzedelerle buluştu. Dayanışmanın bir umut olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır” diye konuştu.

Osmaniye Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’la görüşen Erdem, geçmiş olsun dileklerini iletti.