Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nın yeni sağlık sponsoru Özel İrmet Hastanesi oldu. Sponsorluğun ardından Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete ve oyuncular, İrmet Hastanesi’ni ziyaret ederek, rutin kontrollerini yaptırdı.

Çerkezköy İrmet Hastanesi Genel Müdürü Alper Atasoy, “Çerkezköy’ü ve bölgemizi başarılı bir şekilde Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda temsil eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’mızın sağlık sponsoru olduğumuz için mutluyuz. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’mızın bundan sonra sağlık ile ilgili kontrolleri ve tedavileri İrmet Hastanesi tarafından yapılacaktır” dedi.

İrmet Hastanesi’ne teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ise şunları söyledi:

“Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’mızın sağlık sporu olmasından dolayı Çerkezköy İrmet Hastanesi’ne teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. İrmet Hastanesi sporcularımızın kontrol ve tedavilerini bir yıl boyunca ücretsiz olarak karşılayacak. Bu iş birliğinden dolayı İrmet Hastanesi Genel Müdürü Alper Atasoy’a, Genel Müdür Yardımcısı Ayla Demir’e, Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt’e, İrmet Hastanesi ortakları Dr. İrfan Tombalak ve Dr. Ahmet Türker’e kulübümüz ve sporcularımız adına teşekkürlerimi iletiyorum.”