OdaTV'nin haberine göre; Canan Kaftancıoğlu, 8 Ocak'ta Adalar Adliyesi'nde meslektaşı Ali Naki Kaftancıoğlu ile boşandı. Ali Naki Kaftancıoğlu'nun malvarlıklarının hemen hemen hepsini Canan Kaftancıoğlu'na bıraktığı da iddia edildi.

Ali Naki Kaftancıoğlu'nun babası Gazeteci Ümit Kaftancıoğlu, 1980'de katledilen önemli siyasi figürlerdendi. Soyadının kullanımını tarihi anlamı nedeniyle Ali Naki Kaftancıoğlu, eski eşinin 'sol lider' gördüğünü belirterek kullanımına izin verdiği iddiası da Odatv'nin haberinde yer aldı.

Canan Kaftancıoğlu, X hesabından boşanmayı doğruladı. Kaftancıoğlu, haberde geçen diğer iddiaların hepsini yalanladı. Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Memleketin onca acı gündeminde kendi özelimizi gündem yapmayı ayıp saydık.
Ancak görünen ayıp kavramlarımız da farklı…
Haberde! geçen boşanmamız dışındaki her şeyin uydurma olduğunu söylememe bile gerek yok.
Bu arada Rocky hâlâ ikimizin de kıymetli evladı ve bundan sonra da bana Naki’den, Naki’ye de benden ulaşabilirsiniz daima:)"

Screenshot 2024 01 19 At 17 18 03 X'te Canan Kaftancıoğlu Memleketin Onca Acı Gündeminde Kendi Özelimizi Gündem Yapmayı Ayıp Saydık. Ancak Görünen Ayıp Kavramlarımız Da Farklı… Haberde! Geçen Boşanmamız Dışındaki H[...]