YEREL

Burdur’da Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişinin yer aldığı billboard tahrip edildi

Burdur'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Avrupa Birliği’nin sığınmacı anlaşmalarından çıkacağız, sınırlarımızın kontrollerini geri alacağız. 2 yılda sığınmacılara veda edeceğiz” sözlerinin yer aldığı billboard tahrip edildi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, "Böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değil. Kentimizde, şehrimizde böyle bir huzursuzluk yaratılmasına karşı çıkıyoruz ve tüm yetkililerden bunları yapanların bir an önce hukukun karşısına çıkarılmasını talep ediyorum" dedi.

Loading...

Abone Ol

Burdur'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin yer aldığı billboard tahrip edildi. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"BUNU KABULLENMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

"Genel Başkanımızın ‘Avrupa Birliği’nin sığınmacı anlaşmalarından çıkacağız, sınırlarımızın kontrollerini geri alacağız. 2 yılda sığınmacılara veda edeceğiz’ billboardumuz ne yazık ki saldırıya uğramış, tahrip edilmiş durumda. Böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değil. Kentimizde, şehrimizde böyle bir huzursuzluk yaratılmasına karşı çıkıyoruz ve tüm yetkililerden bunları yapanların bir an önce hukukun karşısına çıkarılmasını talep ediyorum. Çok yakınında mobese kameraları mevcuttur. Bu billboardu bu hale kim getirdiyse emniyet güçlerimizin hemen bu arkadaşları gerekli işlem yapılmak üzere emniyete çekilmelerini, emniyet görevlilerimizden rica ediyorum. Bunu kabullenmemiz mümkün değil. Tüm kamu müdürlerinin, amirlerinin bu olayla alakalı bir an önce kamuoyunu aydınlatmasını kendilerinden talep ediyorum.”