Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Yenilenebilir Enerji ve Kültür Sanat Festivali, Ozan Ozanca’nın konseri ile sona erdi.

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Yenilenebilir Enerji ve Kültür Sanat Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yüzüncü yılına özel olarak düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Fener Alayı ile başladı.

Fener Alayı sonrasında yönetmen Jale İncekol’un Bozkurt’un Sazköy Mahallesi'ndeki köy kahvesinde çekimini gerçekleştirdiği ve Bozkurt Kadın Kooperatifi'nin üyesi emekçi kadınların rol aldığı “Narperi’nin Bileziği” belgesel filminin ilk gösterimi gerçekleştirildi. Gösterimin ardından yönetmen Jale İncekol ve belgeselde rol alan emekçi kadınlar sahneye davet edilerek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi.

OZAN OZANCA İLE BOZKURTLU VATANDAŞLAR DOYASIYA EĞLENDİ

2.Yenilenebilir Enerji ve Kültür Sanat Festivali ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılına özel hazırlanan Zafer Konseri için sahne alan Ozan Ozanca seslendirdiği parçalarla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrası Ozan Ozanca'ya hediyelerini Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu takdim etti.

BAŞKAN ÇELİK'TEN BOZKURTLU VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Ozan Ozanca’ya hediye takdimi sonrasında festivalin kapanış konuşmasını yapan Başkan Çelik, "Öncelikle tüm Bozkurtlu vatandaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Festivalimiz süresince bir an bile olsun bizleri yalnız bırakmadılar. Diliyorum ki hep aydınlık günlerde, mutlu günlerde, Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında güzel bir Bozkurt'ta hep beraber yaşayalım. Ve tekrardan 100. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.