Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde devam eden rölyef kursunda eğitim gören kursiyerler, yaptıkları çalışmalarla hem yaratıcılıklarını ortaya koyuyor hem de zamanlarını verimli şekilde değerlendiriyor. 

Bilecik Belediyesi El Sanatları Kurs Öğretmeni Gülcan Özcan, rölyef kurslarına ilişkin hem geleneksel hem de çağdaş motifleri ele aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Kurslarımız kadın erkek cinsiyeti ayrımı olmadan her bir bireyin katılabileceği, eğlence, dinlence ve terapi sanat alanlarıdır. Bizler de burada duygu düşünce, sevgi ve doğaçlamalarımızı katarak, kağıt rölyef üç boyutlu çalışmalarımız çok büyük bir keyifle sürdürüyoruz. Kadın kursiyerlerimizin katılımıyla rölyef kurslarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmanın hem sanatsal yönü var hem de eğitim boyutu var. Kursiyerlerimiz hem güzel eserler ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyor hem de vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmiş oluyor. Bu anlamda bizlere bu güzel imkanları sunan Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na kendim ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum.”