Beylikdüzü Belediyesi tarafından Yaşam Vadisi 1. Etap içerisinde hazırlanan Yılbaşı Sokağı ilçe halkının beğenisini kazandı. 31 Aralık gününe kadar 14.00 ile 23.00 saatleri arasında açık olacak alanda; ahşap, resim, seramik, takı, bez bebek, miyuki, keneviçe gibi çeşitli hediyelik ürünlerin yer aldığı stantlara yurttaşlar ilgi gösterdi. 

Kentin birçok noktasının ışıklandırılarak, yeni yıla hazır hale getirildiğini dile getiren ve ilçe halkını Yılbaşı Sokağı’na davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde yaşayan tüm komşularımızı Yaşam Vadisi’nin giriş noktasında kurmuş olduğumuz Yılbaşı Sokağı’na bekliyoruz. Güzel ve sıcak bir ortamda vatandaşların hep birlikte yeni yıl coşkusunu yaşamasını istiyoruz. 2023’e yeni umutlarla gireceğiz. Yeni yılın tüm güzellikleri Beylikdüzü’ne ve ülkemize huzur getirsin” diye konuştu.

Beylikdüzü’nün genç yetenekleri de geleneksel ‘Yeni Yıl Konseri’nde müzikseverlerle buluştu. Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (BAKSM) düzenlenen konserde, şef Hakan Tepeli yönetimindeki 90 kişiden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası (BGSO) sahne aldı. Gecede, Türk ve yabancı bestecilere ait eser ve düzenlemeler BGSO yorumuyla hayat buldu. Gecede, Gençlik Senfoni Orkestrası’nın yanı sıra Orhan Doğan şefliğinde Beylikdüzü Çoksesli Korusu da sahne aldı. Gecenin sonunda ise Devrim Yavuz şefliğinde sahne alan Beylikdüzü Big Band grubu 90’lar pop müziğinin en sevilen şarkılarını seslendirdi.