Gizem ve Galip Topcalı çifti, Antalya'da denize yakın bir apartmanda yaşarken, şehir hayatının koşuşturmacasından sıkıldı. Hayalindeki sakin ve huzurlu köy yaşamını gerçekleştirmek için Samsun'a taşındılar. 19 Mayıs ilçesinde arazi satın alan çift, 4 dönümlük alanda kendi sebzelerini yetiştirmeye ve hayvancılık yapmaya başladı.

Topcalı çifti, 2 anaç koyun, 4 inek ve 50 civciv ile ihtiyaç duydukları gıdanın büyük bir kısmını üretmeye başladı. Kendi ürettikleri süt, yumurta, tereyağı ve peynir gibi ürünlerin fazlasını da satarak ek gelir elde ediyorlar.

Çiftin iki kız çocuğu için şehirden köye geçiş biraz zor olsa da, zamanla yeni hayatlarına uyum sağladılar. Galip Topcalı, boş zamanlarında eşine yardım ediyor, hayvanların yem ve suyunu taşıyor. Gizem Topcalı ise hayvanlarla ilgileniyor, sütten yoğurt, peynir ve tereyağı yapıyor.

Topcalı çifti, köy hayatından çok mutlu. Gizem Topcalı, "Artık şehir hayatında yapamayız. Burada kendi yiyeceklerimizi üretiyoruz, doğayla iç içe yaşıyoruz. Bu huzuru ve özgürlüğü hiçbir şeye değişmeyiz" diyor.