Tepebaşı Belediyesi’nin ‘Anaokulu Jimnastik Projesi’ kapsamında, Başkan Ahmet Ataç 300 çocuğa katılımcı belgelerini takdim etti.

Belediye ile Eskişehir Eğitim Derneği ve Eskişehir Özel Anaokulları Derneği iş birliğinde yaşama geçirilen proje kapsamında, 4 ila 6 yaş arası 300 öğrenci Yunus Emre Spor Tesisleri’nde jimnastiğe başladı. 

300 çocuğun katılım belgesi aldığı törene katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şöyle konuştu:

“Eskişehir'de hayata geçirilen en büyük spor yatırımlarından biri olan tesisimizde, uzman eğitmenler gözetiminde jimnastik ile tanışan çocuklarımız, bedenlerinin fiziksel yapısını güçlendirirken diğer yandan da çevikleşiyor. Çocuklarımızın esnek ve sağlıklı bir vücut yapısına sahip olabilmeleri için en uygun spor dallarından bir tanesi olan jimnastik için Eskişehir’de büyük bir tesis eksikliği vardı. 2018’de hizmete açtığımız bu tesiste çocuklarımız, nezih ve güvenli bir ortamda sağlıkla spor yapıyor. Çocukların spor eğitimi ve ahlakını küçük yaşlarda almasını çok önemsiyoruz ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm Eskişehirlileri spor yaparak sağlık kazanmaya davet ediyorum.”

Jimnastiğin yanı sıra çocuklar için basketbol, voleybol, futbol, tekvando, judo, masa tenisi, gibi birçok eğitimin kursunun düzenlendiği Yunus Emre Spor Tesisleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen  yurttaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.