MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'la ilgili sözlerinin ardından İçişleri Bakanı Soylu da isim vermeden AHBAP'a gözdağı verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından can kaybı sürekli artarken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerin 10. gününde açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AHBAP'ı hedef almasının ardından Soylu'dan üst kapalı tehdit geldi. Yapılan bağışlarla ilgili konuşan Soylu, "Bunu istismar eden varsa da bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da gereği yerine getirilir, getirilecektir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yardım kampanyası AFAD tarafından gerçekleştiriliyor, onun için toplanan bağışlarla ilgili ne harcandı, ne kadar harcandı, bunun tamamen geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de aynı istikamette olacağını söylemek isterim. Bu konuda devletle eş koşmaya çalışan varsa da gereği yerine getirilecektir" dedi.

Haluk Levent sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Soylu'nun sözlerine yanıt verdi. Levent'in paylaşımı şöyle: