MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Erzincan İliç'teki maden faciasında siyanürün yer altı sularına ve Fırat Nehri'ne karıştığını söyleyenler kişilerin iddiasını ispat etmekle mükellef olduğunu söyledi.  Bahçeli, siyanürlü madenin ÇED raporuna onay veren Murat Kurum'a da sahip çıktı.  Bahçeli, "Sinsi bir propaganda tedavülde" dedi.

FETÖ'den ihraç 450 hakim savcıyı göreve iade eden Danıştay üyelerine de tepki gösteren Bahçeli, "Bu karar alınırken maklube mi yiyorlardı? Haşhaşilerin vaazlarını mı dinliyorlardı?" dedi. Bahçeli özetle şunları dile getirdi:
 

"Uzaya çıkar gibi koruyucu kıyafetlerinin üzerine dehşet uyandıran maskeler takan, siyanürün yer altı sularına karışarak Fırat Nehri'ni kirlettiğini söyleyenler iddialarını ispat etsin.

Sayın Murat Kurum ne hikmetse hedef tahtası haline getirilmiştir. Sayın Kurum'un bakanlık dönemine ilişkin haksız eleştiriler sinsi bir propagandaya işaret etmiştir. Müflis zihniyetler Sayın Kurum'u yıpratmak için harekete geçmiştir. ÇED raporunu veren bakanlık değildir.

(Erdoğan'ın BAE ve Mısır ziyaretleri) Tarihi niteliktedir. Mısır ile köklü bir ortak geçmişimiz vardır. Türkiye ile Mısır'ın ayrı düşmesi, birbirine sırtını dönmesinin olumsuz faturası kabarık olacaktır.

Onlar umudunu yapay zekaya bağlaya dursun Cumhur İttifakı Türk milletinin muazzam zekası ile daha çok işler başaracak

(İbrahim Kahveci'ye) Çürümüş kalem sahibi, seçkinci ve kaymak tabakaya tutunmuş satılık kalem yobazı, zilletin devşirilmiş kalemşörü

(Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz iddiasına)  "Ahı gitmiş vahı kalmış yazar müsveddesi... İddialarını ispat etmezse dünyanın en namert insanıdır

Fiyat anarşistleri de FETÖ'cüdür. Dükkanları evleri kapanmalıdır