MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında ölmesine ilişkin şunları dile getirdi:

  • Bugün İran'ın başına gelen felaketin Allah korusun ama Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil; Suyu uyutup kendisini ayık tutan mihrakların gerçek niyetlerini az çok yorumlamış olmamızın sonucudur. Yurt dışına kaçan FETÖ'cü hain ve haşhaşilerden bazılarının; "Onların Reisi'ni aldın diğerlerinin de reisini önce yanına al" sözleri hatırıma şu sözleri getirmiştir: "İtlerin duası kabul olsaydı gökten yağan sadece kemik olurdu"

DEM PARTİ'YE CEZAEVİ SOPASI

Bahçeli, Kobani Davası'nda verilen cezalara tepki gösteren  DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ı hedef aldı. Bahçeli, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın hapiste olmasını işaret etti, "Hepsine sıra inşallah gelecek..." dedi. Bahçeli, şöyle konuştu:

  • Methiyeler düzdüğünüz ve 42 yıl ceza alan terörist Demirtaş da bir ara sizin gibi atıp tutuyor bir diğeri de sırtlarını YPG'ye dayadığını söylüyordu. Hepsine sıra inşallah gelecek...

AYHAN BORA KAPLAN DAVASI

Ayhan Bora Kaplan davası ile ilgili gözaltına alınan polisler hakkında da Bahçeli, "Emniyet ve yargı içine yuvalanmış FETÖ benzeri oluşumların kumpas hazırlıkları deşifre edilerek alayı birden yakayı ele vermiştir" dedi.

DOKUNULMAZLIKLAR KALDIRILSIN ÇAĞRISI

Bahçeli konuşmasını da şu sözlerle bitirdi:

  • Sizler Meclis'te milli iradeye aykırı teröristi etkisizleştirmek mecburiyetindesiniz. Onun için Meclis görevini yapmalı dokunulmazlıklar kaldırılmalı gereken ceza verilmelidir