Haber: Atakan Asılbay 

Hopa ilçesinde 1 Mayıs Tertip Komitesi bir açıklama yayınlayarak yurttaşları 1 Mayıs alanlarında buluşmaya çağırdı. 

Açıklamada 

“Yeni Bir Başlangıç İçin 1 Mayıs:


EMEK BİZİM GELECEK BİZİM!

İşçilerin, kamu emekçilerinin, gençlerin, kadınların, emeklilerin, çocuklarımızın geleceği için tarihsel bir dönemde 2023 1 Mayıs’ın da herkesi alanlara çağırıyoruz. 
Bugün işçi sınıfının, emekçilerin sesine, sözüne, gücüne hem dünyada hem de ülkemizde her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Bugün dünyanın dört bir yanında hakları için, adalet için, demokrasi için, barış için mücadele eden işçilerin, emekçilerin, gençlerin, kadınların sesleri 1 Mayıs meydanlarında buluşacak.
İşçiden alıp patronlara verdiler, fakirden çalıp zenginin kasasını doldurdular, rant için kentleri ve doğayı betona boğdular, asırlık yardım kuruluşlarını bile depremde çadır satar hale getirdiler, doğal afetleri felakete çevirdiler. Kısacası memleketi bir şirket gibi yönettiler!
Salgında, depremde, ekonomik krizde en ağır bedelleri biz ödedik ama onların serveti büyüdükçe büyüdü.
İşçilere, kamu emekçilerine, emeklilere, doğaya, kadınlara, gençlere, çocuklara, bugünümüze ve geleceğimize büyük zararlar veren; bu ülkeye, bu halka zararlı başkanlık rejimine son vermek için yan yana, omuz omuzayız.
Ve nasıl bir dünya, nasıl bir memleket, nasıl bir gelecek istediğimizi; umutlarımızı, taleplerimizi, haklarımızı 1 Mayıs meydanlarında buluşturacağız.

1 Mayıs “Dayanışmadır.
1 Mayıs “Mücadele’dir.

Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak geleceğimize sahip çıkacağız.
Hürriyet en şanlı elbisesiyle meydanları dolduracak ve bizler haykıracağız”


Artvin 1 Mayıs Programları ;

📍Artvin Merkez 

Toplanma: Atapark
Saat: 12.00 
Miting: Kapalı Otopark Önü

📍Hopa

Toplanma: Eski Hastane Önü
Saat:13.30
Miting: Hopa Meydanı

📍Arhavi ilçesi
Emek ve Demokrasi Güçlerinin çağrısıyla saat 11.00’da Arhavi Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması gerçekleştirilecek. Açıklamanın ardından Hopadaki mitinge katılım sağlanacak.

📍Kemalpaşa ilçesi
Toplanma: 12.00 Kemalpaşa Belediye önü 
Basın Açıklaması: 12.30 Kemalpaşa Meydanı

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu