Haber: Uğur İstanbullu/Artvin


Kadıköy Belediyesi Suadiye gönüllüleri her yıl yaz aylarında Türkiye’nin bir çok noktasında çocuklara yönelik yapmış oldukları yaz okulları kapsamında; Artvin’in Ardanuç ilçesinde, Ardanuç Belediyesi ile birlikte bu sene beşincisini yaptıkları yaz okulunda Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Cumhuriyet temalı yıl sonu etkinliğini Ardanuç Belediyesi Aşık Efkarı Kültür salonunda yaptılar. Etkinlikte konuşan Suadiye Gönüllüleri Koordinatörü Ümit Ağan “ Bu sene beşincisini yapacağımız bu güzel toplulukla hep beraber olma mutluluğu içerisindeyim. Bizler Kadıköy Belediyesine bağlı yirmi iki birimden biri olan Suadiye gönüllülerini temsil etmekteyiz. Amacımız Atatürk ilkelerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Çabamız birlik ve beraberliği paylaşmak, vicdani ahlak ve görgü pekiş imini ve becerilerini desteklemektir. İsteğimiz çocuklarımızdan, özlediğimiz bireylerin yetişmesi için bize destek vermeleridir.” Dedi. Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ise “ Yaz okulunu destekleyen; Kadıköy Belediyesine, Suadiye Gönüllülerine, Çocuklarımıza, hocalarımıza ve bizlere güvenen velilerimize ve Ardanuç halkına teşekkür ediyorum.” diye seslendi.

WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.35.42 (2)

BAŞKAN DEMİR “ ÇOCUKLARIMIZ KISA BİR ZAMANDA ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARMIŞLAR VE BİR ALKIŞ DA ÇOCUKLARIMIZA”

Kadıköy Belediyesi Suadiye gönüllüleri yaz okulları kapsamında bu yaz Ardanuç Belediyesi işbirliğiyle Ardanuçlu çocuklara, yüzme, müzik, dans, resim ve drama kursları verdi.

Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir “ Evet değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Önce şu küçücük çocuklarımıza alkış istiyorum ve değerli öğretmenlerimiz içinde alkış istiyorum ve siz değerli velilerimiz sizler içinde alkış istiyorum. Her şey çok güzeldi ve önce çocukları tebrik ediyorum ve 15 gün kadar kısa bir zamanda çok güzel işler başarmışlar, tebrikler çocuklar hadi çocuklar kendi kendinizi alkışlayın. Değerli öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum. Ve biz bu etkinliği Kadıköy Belediyesinin desteğiyle İstanbul’daki Suadiye gönüllüleriyle beraber yapıyoruz. Normalde bu sene deprem bölgesine gideceklerdi ve bizdeki çalışma süresini 15 günde bitirdik ve bu sene bizi de unutmadıkları için de teşekkür ediyorum. Kadıköy Belediyesine, Suadiye gönüllülerine teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize ve siz değerli velilerimizde güveninizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok uzatmadan, bu işin mimarı Ümit hanıma sözü bırakırken kendisini buraya davet ediyorum. Kendisinin emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

ÜMİT AĞAN “WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.35.42"AMACIMIZ ATATÜRK İLKELERİNİ YAŞATMAK VE GELECEK NESİLLERE AKTARMAKTIR.”

Suadiye gönüllüleri Koordinatörü Ümit Ağan “ Çok değerli başkanımız ve çok değerli konuklar hoş geldiniz. Bu sene beşincisini yapacağımız bu güzel toplulukla hep beraber olma mutluluğu içerisindeyim. Bizler Kadıköy Belediyesine bağlı yirmi iki birimden biri olan Suadiye gönüllülerini temsil etmekteyiz. Amacımız Atatürk ilkelerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Çabamız birlik ve beraberliği paylaşmak, vicdani ahlak ve görgü pekiş imini ve becerilerini desteklemektir. İsteğimiz çocuklarımızdan, özlediğimiz bireylerin yetişmesi için bize destek vermeleridir. Ulu Önder Atatürk’ümüzün Laik Cumhuriyeti, Tam Bağımsızlık, Çağdaş uygarlık ilkelerini devam ettirecek nesiller yetiştirmek hepimizin vazifesidir.

Sevgili çocuklar, Cumhuriyeti siz koruyacaksınız ve devam ettireceksiniz ve biz gelecekteki gösterimizdir. Çalışma yürüten hocalarımı takdim etmek istiyorum ve emekleri çok büyük ve kısa zamanda hazırladılar çocukları fakat çocuklarımızda çok yetenekliler. Yaz okulu koordinatörü ve yüzme hocası Damla Avcu, Resim Hocası Yeliz Çalışkan, Dans Hocası Jülide Pınar Erbil, Müzik Hocamız Hakan Evcan, Yüzme Hocası Soner Kepeli ve değerli Drama Hocası Emre Bilgiç.

WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.35.40

ÜMİT AĞAN “BAŞTA ÇOCUKLARIMIZA, ÖĞRETMENLERİMİZE, BAŞKANIMIZA VE SİZ DEĞERLİ ARDANUÇ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”

Çok değerli Ardanuçlular, çok seviliyorsunuz ve biz epey uzaktan geliyoruz ama sizi de ihmal etmek istemem ama bizi sıcakla kucaklıyorsunuz ve çok değerli başkanımız ne diyeceğimizi bilmiyoruz ve size çok çok teşekkür ediyoruz her türlü yardımlarınızdan dolayı candan teşekkür ediyorum. Başkanımın değerli ekibine ve çalışanlarına ve destek veren değerli Ardanuçlulara candan teşekkür ediyoruz. Değerli konuklar her birimizin çok çalışması lazım ama çok çalışması lazım ve bizim bu vatana vefa borcu var. Oturan bireyler değil verimli topraklara sağlam basan bir toplum olmalıyız ve sevgiyle kalın hoşça kalın.” Ümit Ağanın konuşması ve kurs bitirme ve öğretmenlere verilen plaketler sonrasında yaz okulu gösteri yapıldı.

WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.35.42 (1)WhatsApp Image 2023-08-01 at 09.35.45