Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), ‘BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2’ ekibini, Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde ağırladı. 

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, ‘BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2’ ekibinden Safa Sarı, Ezgi Özyürekoğlu Saka ve Metin Pıhlıs’ı, ‘BKM Mutfak Aile Yaşamda Gençlerle Buluşuyor’ söyleşisi kapsamında, Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde Başkentlilerle buluşturdu. Söyleşiye özellikle, tiyatro bölümünde öğrenim gören öğrenciler ilgi gösterdi. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Proje Sorumlusu Nil Nihal Duman, “Bugün Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde ‘BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2’ ekibinden Safa Sarı, Metin Pıhlıs ve Ezgi Özyürekoğlu Saka bizlerle birlikte olacak ve bir söyleşi gerçekleştirecek. BKM mutfağını Gençlerle buluşturacağız ve güzel bir söyleşi, soru ve cevaplar ile söyleşimizi tamamlayacağız” diye konuştu.

Söyleşi öncesi programla konuşan sanatçılar, şunları söyledi:

-Safa Sarı: “Çok mutluyuz. Ankara’ya çokça geliyoruz. Beş, altı kere oyuna geldik. Seviyoruz Ankara halkını, onlarda bizi seviyorlar.”

-Metin Pıhlıs: “Ankara’ya gelmeyi çok seviyoruz. Bizleri yalnız bırakmıyorlar.”

-Ezgi Özyürekoğlu Saka: “Ankara seyircisini çok seviyoruz. Onlar da bizi seviyorlar sağ olsunlar salonları dolduruyorlar. Büyükşehir Belediyesi’nden böyle bir davet aldığımız için de çok mutlu olduk.”