Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz şenlikleri ve konserlerine aralıksız devam ediyor. ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ kapsamında bu hafta Mamak’ta ünlü sanatçı Selda Bağcan, Çamlıdere’de ise Ankaralı Yasin sahne aldı.

 SELDA BAĞCAN MAMAKLILARI COŞTURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Mamak NATO Yolu Caddesi’nde Selda Bağcan konseri düzenlendi. Her yaştan Başkentlinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanat hayatında 50. yılını doldurduğunu belirten Selda Bağcan, “Güzel ve coşkulu bir konserdi. Ankara’da çok konser olur, bu kadar coşku beklemezsin, doymuş oluyorlar konserlere ama konserimiz çok coşkuluydu” dedi.

Çamlıdere’de konser veren Ankaralı Yasin de duygularını, “Ankara Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu ‘Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ etkinleri kapsamında Çamlıdere’deyiz. Başkan’ımız Mansur Yavaş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm Çamlıderelilere iyi eğlenceler diliyorum” sözleriyle dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, konserlere ev sahipliği yapmaya devam edecek. 21 Eylül’de Grup Madrigal Anıtpark’ta, 24 Eylül’de Fuat Saka Esertepe Rekreasyon Alanı’nda, yine aynı tarihte Nurullah Akçayır Kalecik’te sahne alacak.