Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, sosyal medyadan kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’a yanıt verdi. Koç, “Ya bu adam hiç mi görmüyor bize yapılanları? Fenerbahçeliyim diye geçinen bu adam geçmişte ne zaman Fenerbahçe’ye sahip çıktı? Onun derdi belli bir adaya sahip çıkmak” dedi.

Ali Koç, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin Ankara’daki seçim çalışmasına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başdanışmanı Mehmet Uçum’un kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt veren Ali Koç, “Biz hükümetle, devletle ters düşmüyoruz. Ama iktidarın içinde belli klikler, belli güçlerin isimlerini kullanarak üstümüze geliyor” diye konuştu.

‘NE ZAMAN FENERBAHÇE’YE SAHİP ÇIKTI?’

Koç, şunları söyledi:

“Bir tane danışman, Mehmet Uçum diye bir adam tweet atmış, Fenerbahçe tarihinde görmediği rakamları gördüğümüz sezonda ‘şampiyon olamadık’ diye tweet atmış. Ya bu adam hiç mi görmüyor bize yapılanları? Fenerbahçeliyim diye geçinen bu adam geçmişte ne zaman Fenerbahçe’ye sahip çıktı? Onun derdi belli bir adaya sahip çıkmak.”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’a da tepki gösteren Koç, “Yiğit Bulut diye bir adam çıkıyor, Aziz Yıldırım güzellemeleri yapıyor. Yeni Akit, Takvim gibi mecralar kime yakın, kimin haberlerini, süslemelerini yapıyor?” ifadelerini kullandı.