Bursa'da dehşet veren bir olayın ardından Zeynep Özdemir (28) ve iki oğlu, Metehan (9) ve Batuhan (4), son yolculuklarına uğurlandı. Zeynep Özdemir'in iş arkadaşları, mesaiye gelmemesi üzerine endişelenip ailesine haber verdi. Aile, kapıyı kırarak içeri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Evli olan Samet Özdemir ile Zeynep Özdemir ve iki çocuğu kanlar içinde yerdeydi.

AİLESİNİ ÖLDÜRÜP YAŞAMINA SON VERDİ

Olay, 3 Kasım gecesi Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Ailenin yakınları kapıyı çaldı, ancak yanıt alamayınca içeri girdi. İçeri giren yakınları, Zeynep Özdemir ve çocuklarını cansız hâlde buldu. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu aile üyelerinin hayatını kaybettiği tespit edildi. İnceleme sonucunda, Zeynep Özdemir'in evli olduğu erkek Samet Özdemir tarafından öldürüldükten sonra yaşamına son verdiği anlaşıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Çiftin arasında uzun süredir problemler olduğu ve Zeynep Özdemir'in evli olduğu Samet Özdemir'den uzaklaştırma kararı aldığı ancak kısa bir süre önce eve döndüğü belirtildi. Zeynep Özdemir'in iş arkadaşları, cumartesi günü işe gelmemesi üzerine ailesini bilgilendirdi. Bu durum, aile üyelerinin evlerine gidip korkunç manzarayla karşılaşmasına yol açtı. Cenazeler otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Samet Özdemir'in cenazesi Konya'ya gönderilirken, Zeynep Özdemir ve iki oğlu için Mustafakemalpaşa ilçesinde cenaze namazı kılındı ve cenazeler defnedildi.