Yakın zamanın iddialı yapımları arasında yer alan Aile dizisi son zamanlarda en merak edilen diziler arasında yer alıyor. Kendine özgü farklı bir senaryoya sahip olan bu dizi aynı zamanda izleyicilerin ilgisini çekmeyi de başaracak gibi! Peki, son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Aile dizi hangi kanalda? Dahası dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen detayların tamamı!

Özellikle özgün bir senaryona sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Aile dizisi Show TV kanalının ekranlarında yer alıyor! İlk bölümünün yayınlanmasının ardında ses getirmeyi de başaran Aile Dizi, oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ayrıca dizideki olayların akış durumu, dizinin hep merak içerisinde takip edilmesini de mümkün kılıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak Aile dizisinin son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirmeyi olağan karşılanıyor!

Aile Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Nejat İşler gibi güçlü bir oyuncu da yer alıyor. 2 yıllık aradan sonra izleyicilerle bululan Nejat İşler; bu dizide tam olarak oyunculuğunu yansıtıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak Aile dizisinin oyuncu kadrosunun da ilgi çekici olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Aile dizisinin oyuncuları gündeme geldiği zaman Emel Göksu ve Nur Sürer ile Levent Ülgen gibi usta oyuncular da karşımıza çıkıyor. Bu usta oyuncuların yanı sıra Canan Ergüder ve Ushan Çakır’la birlikte Umutcan Ütebay ve Yüsra Geyik de dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Bir de Aile dizisinin oyuncu kadrosu gündeme geldiği zaman Ece Simge Yurdatapan gibi isimler de karşımıza çıkıyor.

Aile Dizisinin Konusu Nedir?

Aile dizisi tam olarak kendine özgü bir konuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine hayat veriyor. Serenay Sarıkaya da Devin karakterine hayat veriyor. Bu iki karakter arasındaki olayların işlendiği dizide tanınmış ailelerden Soykanlar da kon olarak işleniyor. Dizinin baştan sona senaryosunun birbirini tamamlayan olaylar döngüsünden oluştuğunu rahatlıkla ifade edebiliyoruz.

Kaynak; https://tvdiziler.tv/