Adıyaman Kahta’da oturan yüzde 50 görme engelli Fahriye Güngör ile engelli çocuklarının yaşadığı evlerine uzun süredir ödeyemedikleri elektrik borçları sebebi ile icra takibi başlatıldı.

fmgt9bvxwaibkiw.jpeg

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman’da iki engelli çocuğu ile birlikte yaşayan 70 yaşındaki Fahriye Güngör’e elektrik faturası borcu sebebi ile evlerine 130,5 bin liralık haciz geldiğini açıklayarak Güngör’ün çocukları ile mum ışığında oturduğu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

'SİZİN HİÇ VİCDANINIZ YOK MU?'

"Sizin hiç mi vicdanınız yok? Sizin hiç mi merhametiniz yok" ifadelerini kullanarak duruma tepki gösteren Tutdere, "2 engelli çocuğuna hem annelik hem babalık yapan, kendisi de yüzde elli görme engelli olan 70 yaşındaki Fahriye teyzeye 123 bin liralık icra takibi başlatan AKEDAŞ Elektrik 7 sene boyunca aklınız neredeydi?" şeklinde konuştu. 

Tutdere, Güngör ailesinin evinde mum ışığında oturduğu görüntüleri de paylaştı. Görüntülerde, evin elektriğinin kesik olduğu ve ailenin mum ışığında oturduğu görülüyor.