Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Altınşehir Sosyal Tesislerinde düzenlenen Halk Buluşmasına katıldı. Hemşehrileriyle sohbet ederek taleplerini dinleyen Tutdere, bayram sonrasında hızla proje çalışmalarını başlatacaklarını söyledi.

Tutdere, şu açıklamalarda bulundu:

“Halkımızın desteğiyle hem Türkiye hem dünya tarihine geçen bir seçim kazandık. Çok mutluyuz, yoğun bir kampanya dönemi geçirdik. Hemşehrilerimizin kutsal oyları ile 2 dönem milletvekilliği yaptım. Şimdi de yine değerli takdirleriyle belediye başkanı oldum. Bu başarının formülü halkımızla bir arada çalışmak, halkımıza dokunmaktan geçiyor.

Şehrimizin ve insanlarımızın içinde bulunduğu koşulları değiştirmek için milletvekilliğini bırakıp geldim. Bilerek ve isteyerek geldim. Değil korkmak, tam tersi mücadele etmek için geldim. Mücadele edeceğiz ve halkımızın refahı için şehrimizi güzelleştireceğiz.

Ancak artık seçim sürecini bıraktık. Şimdi, kampanya döneminde açıkladığımız projeleri tek tek yerine getirme zamanı. Bayramdan sonra önceliği Adıyaman’ımızın depreme güvenli bir şehir haline getirilmesine vermek suretiyle bayram sonrasında hızla çalışmalarımıza başlayacağız.”