Operasyonda 192 litre sahte içkinin yanı sıra, 23 şişe kaçak içki ile 3256 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Adana'da da imalathaneye dönüştürülen evde 1400 litre sahte içki ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

Kilis'te sahte içki satışı yapılarak ölümlere sebebiyet verilmesinin önlenmesi amacıyla çalışmalarını sıklaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçak ve sahte alkolle mücadele kapsamında tespit edilen adreslere operasyon düzenledi.

12 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

AA'nın aktardığı habere göre, son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 192 litre sahte içki, 23 şişe kaçak içki, 3 bin 256 paket gümrük kaçağı sigara, 2 ruhsatsız tabanca, 1 tüfek ve 73 paket kaçak nargile tütünü ele geçirildi. 12 şüpheli hakkında adli ve idari işlem yapıldığı aktarıldı.

ADANA'DA DA 1400 LİTRE SAHTE İÇKİ

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de, merkez Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'ndeki bir evde sahte içki üretildiğini belirledi. Eve operasyon düzenleyen ekipler, yapım aşamasında ve satışa hazır 1400 litre sahte içki ele geçirdi. Polis, bir şüpheliyi gözaltına aldı.