Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196. yıl dönümü, Çerkezköy’de etkinliklerle kutlandı.

196. yıl kutlama etkinliklerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki Zabıta memurları Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşını okudu.

Ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, şunları söyledi:

“Bugün Zabıta Teşkilatımızın kuruşunun 196. Yılı’nı kutlamak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevimizi sürdürmekteyiz. Belediye Zabıta Müdürlüğümüz vatandaşlarımızın sağlıklı ve güven ortamında yaşamalarının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, düzenli ve sağlıklı bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevi gereği Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu vesile ile tüm Zabıta Teşkilatımızın haftasını kutlar görevlerinde başarılar dilerim.”

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

Atatürk Anıtı’ndaki programın ardından Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez ve beraberindeki Zabıta memurları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yıl dönümünü kutluyoruz. Çerkezköy Belediyesi’nde 30 Zabıta Memuru ve 18 Yardımcı Personel olmak üzere Müdürlüğümüz toplam 48 personel ile hizmet veriyor” dedi.

"196. YILINIZ KUTLU OLSUN"

Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Belediye BaşkanıVahap Akay, “Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 196. yılını kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.