'Herkes İçin Sosyal Mutfak' sloganıyla 2011 yılından bu yana çalışmalarını yürüten ‘O Allos Anthropos’, deprem bölgesine gitmeden önce Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Kumbahçe Meydanı’nda iftar yemeği hazırlayarak yurttaşlara ikram etti.

Kumbahçe Mahallesi Meydanı’nda 750 kişi için hazırlanan iftar yemeğine; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras adına Başkanvekili Emel Çakaloğlu ve Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt ile Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran, ‘O Allos Anthropos’ ekip lideri Konstantınos Polychronopoulos, Kos Belediye Başkan Yardımcısı Matina Christodoulidi ve beraberindeki heyet katıldı.

İftar programında Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, “Biz en zor anlarımızda hep dostlarımızı gördük. Barış ve kardeşlik dedik her zaman. Sağ olun, iyi ki geldiniz. Yangınlarda, depremde hep gözümüzü açtığımızda sizlerle karşılaştık. Bu güzel atmosferde bugün de sevginin, hoşgörünün ayı olan Ramazan ayında bizler için çok güzel bir program hazırladınız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

O Allos Anthropos’un ekip lideri Konstantınos Polychronopoulos, “Bodrum’u evimiz gibi düşünüyoruz. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Kos Belediye Başkan Yardımcısı Matina Christodoulidi ise şunları söyledi:

“Bodrum ve Kos ile ilişkimiz bizim için çok önemli. Bodrum için sizin için çok çalışacağız. Yunanistan Bodrum arası seyahatlerinizi kolaylaştırmak için çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacak.”

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği iftar programında Cevat Şakir, Bitez, Yahşi-Müsgebi ve Çiftlik Mahallesi’nde binlerce kişiye iftar yemeği verdi. İftar programı bugün de Kızılağaç Mahallesi Pazar Yeri’nde devam edecek.