SEYFİ ÇELİKKAYA

Yozgat’ın Aktaş, Yazıpınar, Kırım ve Güdülelmahacılı köylerinde son 15 gün içerisinde hırsızlık yaptıklarından şüphelenilen 4 kişiden 3’ü yakalandı. Yakalanan 3 kişi, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Yozgat’ın dört köyünde son 15 gün içerisinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla jandarma ekipleri harekete geçti. Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonuyla yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri belirlenen 4 şüpheliden 3'ü yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde eş zamanlı olarak yapılan aramalar sonucunda, daha önce beş ayrı hırsızlık olayında ihbar edilen toplam bin 90 litre mazot, çeşitli ebatlarda ev eşyası, tarım aletleri, tesisat malzemeleri gibi eşyalar ele geçirildi.

Şüphelilerin sorgularında suçlarını itiraf ettiği bildirildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Yozgat E-Tipi cezaevine gönderildi. Firari olan diğer şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise sürüyor.