Kalp operasyonu için hastaneye yatırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ yazarı Murat İde'nin ifadesini almak için hastaneye savcılık talimatıyla polis gönderildi.

Yeniçağ'ın aktardığına göre, polisin yoğun bakım kapısına gelmesiyle büyük üzüntü yaşayan Murat İde'nin eşi Ayla İde ve ailesinin sinir krizleri geçirdiği, devreye İYİ Parti yetkililerinin girmesiyle polisin hastaneden ayrıldığı belirtildi.

"İDE CANIYLA UĞRAŞIRKEN YOĞUN BAKIM KAPISINA POLİS GELMİŞ"

Gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran KRT Genel Müdürü, gazeteci Adnan Bulut da, söz konusu duruma şu sözlerle isyan etti:

“30 yıllık dostum İde canıyla uğraşırken yoğun bakım kapısına polis gelmiş. Gözden kaçtığı için verilmemiş bir ifade nedeniyle savcı polis göndermiş hastaneye. İde’nin eşi ve kızı dehşet içinde yaşananları İYİ Parti yönetimine aktarmış ve gelen telefonla polis hastaneden ayrılmış.”

"TEESSÜF EDERİM"

Murat İde, ameliyatın ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“İki koldan girilip, tam tıkalı damar açıldı. İki stent atıldı. Prof. Dr. Ömer Göktekin ve ekibine, telefonu kilitleyen dostluklara, Büyüğüme teşekkür; 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' iddiasıyla (Ki hiç etmedim) yoğun bakım kapısına polis gönderen adalete(!) de, teessüf ediyorum..”