CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın gençlerle yaptığı YKS yayınına çok sayıda “OY MOY YOK SİZE” ve “SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ” mesajları ve dislike yağmasına gönderme içeren bir video paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS’ye girecek adaylarla video konferans yöntemiyle buluştu. Canlı yayının yorum kısmına çok sayıda “OY MOY YOK SİZE” ve “SANDIKTA GÖRÜŞÜRÜZ” mesajları yağınca, yayın yoruma kapatılmıştı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya sitesi Twitter hesabından yaptığı video paylaşımıyla gençlere mesaj verdi.

"HAKLILIĞINIZI BASTIRMAK İSTEYENLER OLDU"

Kılıçdaroğlu, videoyu "Sevgili Gençler, 'yorumlarınızı engelleyerek' haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum" ifadeleriyle paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoda ise "Kafese kapattılar bizi" sözleriyle rap müzik eşliğinde YKS tarihinin pandemi sürecinde öne çekilmesine tepki gösteriliyor. https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1277231951825514497?s=20