Yeşil sol Parti Kemalpaşa meydanında stant açarak partilerinin seçim sürecine dair kadınlara ve seçimlere ilişkin bakış açılarını Kemalpaşa halkına anlattılar. Kemalpaşa’da yapılan etkinliğe, Yeşil Sol parti Artvin milletvekili adayı Fulden Şahin katıldı.

Stantta gelenlere partileri hakkında bilgi veren Yeşil Sol Partili kadınlar, halaylar eşliğinde çalışmalarına devam etti.

Kadın buluşması sonrasında, Yeşil Sol parti Artvin milletvekili adayı Fulden Şahin açıklamalarda bulundu:

“Merhabalar bu gün Kemalpaşa’da bir halk buluşması yaptık, Pazar alanının bulunduğu yerde ve insanlarımızdan güzel tepkiler aldık ve standımızı ziyaret ettiler. Bu gün diğer partilerinde ilçemizde çalışmaları vardı ve bir  çoğu standımızı ziyaret edip başarılar dilediler. Yalnız ne hikmettir ki, Bayraktutan’da buradaydı, standımıza uğramadı ama onunla gezen arkadaşlar standımıza uğradılar ve neden uğramadıklarını da açıkçası bilemiyoruz. Dediğim gibi halkımızdan çok güzel dönüşler aldık ve birazda insanların kararsız olduğunu da gördük.  Evet tek adam rejimi gitmeli ama değişen bu sistemde kimler bizi temsil etmeli konusunda kararsızlar ve bizlerde bu konuda düşüncelerimizi söyledik ve neden mecliste olmamız gerektiğini söyledik. Halkın içinden bir kadın olarak, kadınları öncelikle temsiliyet amaçlı bizimde orda olmamız gerekli ve ikna ettiğimizi de düşünüyorum. İnşallah bu dönüşler 14 Mayısta sandıklarda bize yansır ve bizi Yeşil Sol Partiyle meclise taşırlar ve bizde onların dilinden, onların sıkıntılarını yerelden genele meclise taşırız ve sorunlarına çözüm olmaya çalışırız, her alanda ve her koşulda. Teşekkür ederim."

#Seçim2023 Yerel Medya Koordinasyonu