Belediye’nin yaz okulu programında, 4 ile 10 yaş aralığı için bale ve jimnastik, 7 ile 14 yaş aralığı için basketbol, voleybol, hentbol, halk oyunları, masa tenisi, kick boks ve taekwondo branşlarında eğitim veriliyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okulları eğitimleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde ve Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda devam ediyor.

Şimdiye kadar 520 öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz okullarında bu yıl ilk kez alanında uzman spor eğitmenlerince okçuluk eğitimi de verilmeye başlandı. 

Yaz okullarının vatandaştan yoğun ilgi gördüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, şunları söyledi:

“Yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklarımızın sosyalleşmesi, spor yaparak zinde kalması ve kişisel gelişimleri için yaz okulları düzenliyoruz. Yenimahalle sakinleri düzenlediğimiz yaz okullarına yoğun talep gösteriyor. Alanında uzman spor hocalarımız çocuklarımızın gelişimi ve spor branşlarına yönelmeleri için büyük emek harcıyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yaz tatilini verimli geçirmeleri açısından yaz okullarımıza bekliyoruz.”

Yaz okulları ile ilgili detaylı bilgi almak için 344 09 71 ve 315 99 14; futbol branşı için ise 250 64 44 numaraları üzerinden iletişime geçilebilir.