Hemşehrileriyle uzun uzun sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Afyonkarahisarlı olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Ankara’ya gelen tüm hemşehrilerimize her zaman kapımız açık. Gerek hastanelere sağlık için gelen, gerekse eğitim için Ankara’da bulunan ve bize başvurarak yardım isteyen tüm hemşehrilerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin yardımcı oluyoruz” dedi.

Dernek çalışmalarını da yakından takip ettiği söyleyen Yaşar, derneğin eğitime sağladığı katkıların çok önemli olduğunu ve çok daha fazla destek olunması gerektiğini söyledi.

“HİÇBİR ZAMAN DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Dernek Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ise “Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla kardeşlik duygularımızın pekişmesine vesile olacak Ankara’da yaşayan tüm hemşehrilerimizin memnuniyetle karşılayacağı bir çalışmayı daha sizlerle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplantıya çok yoğun bir ilgi var. Bundan böyle mümkün olursa hafta sonlarında Ankara’da Afyonkarahisar’ımızı en iyi şekilde temsil ederek burada yaşayan hemşehrilerimize önemli katkılar sunan değerli büyüklerimizle dernek genel merkezimizde sohbet toplantıları düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün Başkanımız Fethi Yaşar bizi katılımlarıyla onurlandırdı. Katkı ve destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrimiz sayın Fethi Yaşar’a şahsım, yönetim kurulum ve Ankara’da yaşayan tüm hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.