Yemek yemek ya da yapmak bazı insanlara göre, yalnızca gerçekleşmesi gereken bir ihtiyaçtan ibaret olsa da bazılarımız için sanattır ruha iyi gelir. Özellikle bu ilgi mesleğe dönüştüyse ömür boyu, yeni uygulamalar öğrenmekten bıkmadan usanmadan, keyifle uğraşılabilir. Yemek yapmak basit ve yeniliğe kapalı gibi görünse de asla öyle değildir. Her zaman uyguladığınız bir tarifi, bir tutam farklı baharatla bambaşka bir lezzet haline getirebilirsiniz. Ayrıca ‘’yemeğe sevgi katmak’’ deyimini asla hafife almayın. Severek, özenle hazırladığınız, iyi olacağını düşünerek pişirdiğiniz yemekler, emin olun çok daha farklıdır. Hani annelerimizin yaptığı yemeklere ayrı bir düşkünlüğümüz olur ya bizce bu, onların bize hazırladığını bilerek o içtenlikle yapmalarıyla bağlantılı olabilir. Mutfakta vakit geçirmeyi, yeni reçeteler deneyip öğrenmeyi, bunları uygulayıp mutlu olmayı seviyorsanız bu alanda profesyonel eğitimler alarak kendinizi geliştirebilirsiniz. bodo İstanbul, en ünlü ve en çok tercih edilen lezzetleri, püf noktalarıyla en iyi şekilde pişirmeyi öğreneceğiniz, Yemek Worksop’ları deneyimleri ile sizlerle. Bu eğitim sürprizlerini dilerseniz kendinize hediye edebilir dilerseniz de ilgi duyduğunu bildiğiniz yakınlarınıza armağan edebilirsiniz.

Yemek Workshop’ları hediyeleri

bodo.com deneyim hediyeleri internet mağazasının hazırladığı Yemek Workshop’larını: doğum günü, Yılbaşı, yıldönümü, Kadınlar Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Karne hediyesi gibi vesilelerle tüm sevdiklerinize sunabilirsiniz. Profesyonel bir kariyer hedeflemesine de gerek yok. Örneğin, çikolatayı çok seven arkadaşınıza, hazır çikolatalar almak yerine, hazırlamayı yerinde öğrenip izlenim kazanacağı hatta şefle birlikte lezzetli çikolatalar hazırlayacağı, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’ sunarsınız. Hem en sevdiği lezzet olduğundan bu süreç ona keyif verir hem de özel bir Workshop deneyimi kazanmış olur. Zaten kendi çabamız ve özenimizle hazırladığımız şeylerin keyfi, en mükemmel olan değil midir? Kategorideki deneyim hediyeleri inceleyerek, öğrenmeyi en çok istediği alanı seçip şık kutularda sunun. Ancak kesinleştiremez ve birkaç seçenek arasında kalırsanız da maksimum beş olmak üzere hepsini ekleyin hediye kutusuna. Mest olacağını bildiğiniz kişi, kendi sevdiği alanı görür görmez seçimini yapacaktır.

Yemek Workshop’ları hediye önerileri

Gastronomide kariyer hedefleyen, kendi iş yeri açma projesi olan, eğitim almayı düşünen, yemek yapmaktan büyük keyif alan, çeşitli sebeplerden dolayı öğrenmesi gerektiğini bildiğiniz ya da yalnızca bu ortamda bulunmaktan zevk alacak tüm sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Dünyaca ünlü lezzetlerden: ‘’İki Kişi için İtalyan Makarnaları Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’, ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için Pizza Yapım Dersi’’. Daha kapsamlı olup her mutfağa hitap eden alanlar: ‘’İki Kişi için Et Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için Ekmek Yapım Dersi’’, ‘’İki Kişi için Köfte Yapım Dersi’’. Kokusuyla bile sizi kendinize getirecek bu ve daha pek çok türden tariflerin öğretildiği workshop’ları, bodo’da keşfedin.