Batman’da kömürlükte yedi yaşında öldürülmüş şekilde bir kız çocuğunun cesedi bulundu.

Halasına ait kömürlükte yedi yaşındaki A.A.’nın cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde kız çocuğunun öldüğü belirlendi. Polisin yaptığı araştırmada şüpheli olarak aranan babası Ö.F.A ise otogarda İstanbul’a hareket eden bir otobüste yakalanarak gözaltına alındı.

Batman’da halasına ait kömürlükte cesedi bulunan yedi yaşındaki A. A. ile ilgili soruşturma sürerken, şüpheli olarak gözaltına alınan babası Ö.F.A.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili olarak bazı detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

M.A.’nın bir süre önce Ö.F.A.’ya boşanma davası açtığı ve yaşadıkları İstanbul’dan babasının Batman’daki evine geldiği öğrenildi.

Bunun üzerine şüpheli Ö.F. A.’nın da yaklaşık iki hafta önce İstanbul’dan Batman’a geldiği ve ablasının evinde kaldığı belirlendi. İki gün önce de Ö.F.A.’nın kızını bir süre kendisinde kalması için yanına alarak vakit geçirdiği kaydedildi.

Bugün de ablasının kömür almak için kömürlüğe gittiği, odun ve kömür çuvallarının arasında gizlenmiş şekilde yeğenin cesediyle karşılaştığı anlaşıldı.

A.A.’nın cansız bedeni üzerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede herhangi bir kesici delici alet ya da kurşun yarasının olmadığı, vücudunda morarmalar olduğu belirtildi.

29 OCAK’TA İSTANBUL İÇİN REZERVASYON YAPMIŞ

Ö.F.A.'nın 29 Ocak tarihinde şehirlerarası bir yolcu otobüsü firmasına, 30 Ocak Pazartesi günü saat 12.00’de İstanbul’a hareket edecek olan otobüs için rezervasyon yaptırdığı da ortaya çıktı. Ö.F.A.'nın Diyarbakır'da otobüste yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.