AKP'nin 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' ismini verdiği Yassıada’ya lüks bir otel inşa edildi. Oda fiyatları 1,383 TL’den başlıyor ve 76 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile 137 Oda ve Borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş’nin sahibi olduğu otelin oda fiyatları dikkat çekti. Serbestiyet.com'dan Mustafa Ali Aykol’un haberine göre, işletmesini Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.nin yaptığı otel 125 odadan oluşuyor ve otelde kapalı yüzme havuzları, spa ve sauna da bulunuyor.

KRAL ODASI GÜNLÜK 76 BİN TL

Lüks otelde rezervasyonların yapıldığı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un sahibi olduğu ETS Tur’un sitesine göre oda fiyatları 1,383 TL’den başlıyor ve 2,025 TL’ye kadar yükselebiliyor. Otelin Kral Odası’nın fiyatı ise ETS tur sitesinde iki kişi için 76 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 

Katre Island Hotel’in sitesinde kral dairesiyle ilgili şu bilgiler yer alıyor:

“Kral Dairemiz, İstanbul silüetine bakan olağanüstü bir konaklama deneyimi sunuyor. Krem ve mavinin canlı tonlarının hakim olduğu bu süitte, modern sanat eserlerinin en seçkin örnekleri sizleri karşılıyor.”

“450 m2’lik geniş bir yaşam alanına sahip olan başkanlık süitlerimiz, üç oturma odası, yemek odası, toplantı odası, bir ana yatak odası, bir bağlantılı oda, altın tonlarının hakim olduğu büyük bir banyo, iki geniş balkon ve son teknoloji bir mutfaktan oluşuyor. Adanın ikonik deniz fenerine bakan başkanlık süitlerimiz, özel etkinlikleriniz ve toplantılarınız için unutulmaz bir arka plan oluşturacaktır.”