Rahatsızlanması sonucu koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki kız çocuğunun 3 yıl boyunca cinsel istismara maruz bırakıldığı ve hamile olduğu ortaya çıktı.

Kilis'te rahatsızlanan 15 yaşındaki kız çocuğu koronavirüs şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde çocuğun hamile olduğu anlaşıldı. 15 yaşındaki E.Ö.'nün, babasının çalıştığı su deposunda 40 yaşındaki İsmail A. tarafından 3 yıldır cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı.

FAİL SERBEST BIRAKILDI

Hastanede doğan bebek devlet korumasına alınırken, İsmail A. gözaltına alınıp tutuklandı. 12 gün boyunca tutuklu olan İsmail A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre, ailenin avukatı tahliye kararına itiraz etti, ancak "Mağdurun tahliyeye itiraz hakkı yok" yanıtını aldı. İsmail A.'nın katılmadığı Kilis Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasına, çocuğun anne ve babası ile avukatları ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın temsilcileri katıldı. E.Ö. duruşmada, ilk istismar sonrası failin tehditlerinden korktuğu için diğer istismarlara ses çıkaramadığını söyledi. Baba ise, "Sanığın kardeşi, hastaneye giderek, şikayeti geri çekmesi için kızımı tehdit etmiş" derken, anne de "Bu adam ciğerimi yaktı, kızıma 3 yıl boyunca tecavüz etti. Cumhurbaşkanımızdan Adalet Bakanımızdan bizi yakan ateşe bir su atılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.