Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir çağrı daha yaptı.

Özdağ, "Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çıkarsın" dedi. 

Öte yandan Zafer Partisi'nin sosyal medya hesabından yurttaşların İçişleri Bakanlığı önüne gitmemesi için uyarısı yapıldı.

"ÇEVİK KUVVET GETİRİP BARİKATLAR KURMUŞSUN"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu sabah Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Soylu'ya bir çağrıda daha bulundu:

"Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çıkarsın. Ama duydum ki, İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak."

"SÜLÜ, BİZ MÜLTECİ OLARAK MI GELDİK?"

Ümit Özdağ, bir sonraki paylaşımında ise, şu ifadelere yer verdi:

"Soylu, sığınmacıları savunmak için, 'Biz de buraya Moğolistan steplerinden geldik' demiş. Sülü, biz mülteci olarak mı geldik? Bizans, bize sığınmacı statüsü mü verdi? Sultan Alparslan hayatta olsa seni kızılcık sopası ile döverdi. İçişleri Bakanlığı bu cehaleti hak etmiyor."

ZAFER PARTİSİ'NDEN ÇAĞRI

Zafer Partisi'nin Twitter hesabından da şu çağrı yapıldı:

"Büyük Türk Milleti, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na tek başına gidecektir. Hem partililerimizin hem de milletimizin bireysel veya gruplar halinde herhangi bir provokasyona neden olmamak İçişleri Bakanlığı önüne gitmemeleri önemle rica olunur!"

NE OLMUŞTU?

Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya meydan okumuştu. Soylu’ya seslenerek, “Yarın Zafer Partisi Genel Başkanı olmanın dışında Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma. Silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni saat 11.00’de kapıda bekle. Seni bulacağım, erkeksen bekle” diyen Özdağ’ın saat 11.00’de Bakanlık önünde olması bekleniyor.