Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de Suriyeli Türkiye vatandaşı bir kişinin işlettiği kuyumcuya girerek kimlik ve dükkanının ruhsatını sordu. Kuyumcuya "Vatanına dönmeyi ister misin?" diye soran Özdağ, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Özdağ paylaşımında  "Bunlardan 900 bin tane daha var, Türkiye tehlikenin farkında değil misin?" ifadelerini kullanarak mültecileri hedef gösterdi.

"BUNLARDAN 900 BİN TANE DAHA VAR"

Özdağ'ın konuya dair paylaşımı şu şekilde:

"7 sene önce Türkiye’ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa’dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir’de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?"

ÖZDAĞ'DAN TEPKİ GÖSTERENLERE HAKARET: "STRATEJİK SALAKLAR"

Ümit Özdağ paylaşımı sonrası tepki gösterenlere ise 'Stratejik salaklar' dedi. Özdağ gelen tepkilere şöyle yanıt verdi: "Suriyeli kuyumcu ziyareti ile ilgili saldıran stratejik salaklar beni şaşırtmadı.Türkçe bilmeyen adam psikolojik testi nasıl geçti silah aldı?900 bin kişiye vatandaşlık verildi.Bu demokrasi için tehdit değil mi? Amaç Suriyelileri Türkiye’ye sürüp pkkistan kurmak, kör müsünüz?"