Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Taliban tarafından yakalandığını belirttiği Hanzala kod Muhammed Ayoub adlı IŞİD’linin sorgusunda, Türkiye’ye Afganistan’dan çok sayıda İŞİD’linin İran üzerinden geçirilmesini, Türkiye’de konut ve diğer ihtiyaçların karşılanmasını organize ettiğini itiraf ettiğini öne sürdü.

Özdağ; Taliban tarafından yakalandığını öne sürdüğü Hanzala kod Muhammed Ayoub adlı IŞİD'linin sorgu videosunu paylaşarak  “Taliban, Hanzala kod Muhammed Ayoub adlı IŞİD'liyi yakalamış. Ayoub sorguda Türkiye'ye Afganistan'dan çok sayıda İŞİD'linin İran üzerinden geçirilmesini, Türkiye'de konut ve diğer ihtiyaçların karşılanmasını organize ettiğini itiraf etmiş. Tatlı rüyalar Saray/Sarı muhalefet.” İfadelerini kullandı.  

EN SON 30 IŞİD'LİYİ GEÇİRMİŞ

Videoda Hanzala kod adlı Muhammed Ayoub İran'In Kuhistan bölgesinden olduğunu, iki senedir IŞİD'in içinde olduğu ve "muhacir" dediği göçmenlerle ilgilendiğini belirterek, en son İran üzerinden 30 IŞİD'liyi Türkiye'ye geçirdiğini anlatıyor. Ayoub ayrıca onların evlerini bulmaya da yardımcı olduğunu ve her biri 3 bin İran lirası harcadığını anlatıyor.

Özdağ ayrıca, “Siz tatlı uykunuzdayken birileri Türkiye için bir iç savaş kâbusu hazırlıyor. Allah Türk Milletini sizin gibi iktidar ve muhalefetten korusun. Artık Türk Milleti'nin savunma hattı Zafer Partisi var.” dedi.