Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray'ın Hollanda'da PSV ile oynadığı karşılaşmanın ilk yarısını sporseverler izlerken pekçok sorunla karşılaştı. Yayında sık sık kesintiler oldu. UEFA organizasyonlarının yayın haklarını alan Acun Ilıcalı'ya ilk maçtan tepki yağdı.

"HOLLANDA^DAKİ YAYINCILARDAN KAYNAKLI HATA"

Karşılaşma uyduda ve internet yayınında ilk andan itibaren hep dondu. Bir süre sonra canlı yayına, "Teknik bir arızadan dolayı yayınımız birazdan devam edecektir" açıklaması koyuldu. Maçı anlatan spiker Melih Gümüşbıçak da, "Hollanda'daki yayıncılardan kaynaklı bir hata var" bilgilendirmesi yaptı.

"TV8'İN GELİR ALMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Maçın sürekli gitme sebebi olarak sosyal medyada, saha kenarındaki panolarda çıkan illegal bahis reklamı olduğu iddiası ortaya atıldı. Bu reklamlar kaldırıldıktan sonra ise yayın geldi. Maçın ikinci yarısında Melih Gümüşbıçak bu konuyla ilgili, "TV8'in bu konuyla bir ilgisi yok. Gelir alınması söz konusu değildir" dedi.

PSV KAZANDI

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray- PSV ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Galatasary'ın 1 gol, PSV'nin ise 5 gol atarak sona erdi.