İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim psikoloji programının açılmasına yönelik tepkiler deva ediyor. Türk Psikologlar Derneği, "Psikoloji Eğitimi Örgün Olmalı" diyerek Çince #心理教育应该是正规的 etiketiyle sosyal medya eylemi yaptı.

İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim psikoloji programının açılmasına yönelik tepkiler deva ediyor. Sosyal medya da bu tepkilerin en fazla açığa çıktığı alan oldu. Başta psikologlar olmak üzere pek çok kişinin tepkisini çeken açıköğretim psikoloji bölümü girişimi gündemden düşmüyor. Yurttaşlar ve konunun uzmanları sosyal medya paylaşımlarıyla girişimi eleştirmeye devam ediyor. Son olarak Türk Psikologlar Derneği, "Psikoloji Eğitimi Örgün Olmalı" diyerek Çince #心理教育应该是正规的 etiketiyle sosyal medya eylemi yaptı. https://twitter.com/TPDBilgi/status/1284528315244699650?s=20

ÇİNCE TEPKİ

Karara karşı tepkiler sürerken, TPD tarafından sosyal medyada Çince kampanya başlatıldı. Psikologlar, Türkçe “Psikoloji Eğitimi Örgün Olmalı” anlamına gelen, Çince #心理教育应该是正规的 etiketiyle sosyal medyada karara tepki gösterdi.