Belediye tarafından geçen ekim ayında düzenlenen törenle temeli atılan Sanayi Çarşısı projesinin yapımı devam ediyor. Mülkiyeti Turgutlu Belediyesi’ne ait olan ve eski soğuk hava deposunun bulunduğu alana yapılan projenin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Akın, ”Sanayi Çarşısı projemiz 94 milyon TL’lik yatırımla Turgutlu Belediyesi’nin en büyük yatırımı. Vizyon projemiz olan Sanayi Çarşısı’nda bugün gelinen noktada kolonlar yükseliyor ve projemizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Toplam 17 bin 800 metrekare inşaat alanının bulunduğu proje, toplam 22 adet prefabrik iş yerinden oluşacak. Eski Manisa Yolu cephesine bakan, 595 metrekare ile 680 metrekare arasında inşa edilecek iş yerleri, batar katlı olacak. Hal cephesine bakan iş yerleri ise 755 metrekare ile 1058 metrekare büyüklüğü arasında olacak. Söz konusu iş yerlerinde hem batar kat hem de bodrum kat yer alacak.

SATIŞ İHALESİ 30 ARALIK'TA

Projede 2-3-4-19-20 ve 21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi, 30 Aralık Cuma günü saat 14:00’te Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. İhale, kapalı teklif usulü arttırma yöntemiyle ayrı ayrı yapılacak.