Sanayi Çarşısı Projesinde temel atma töreninin ardından 2-3-20-21 nolu bağımsız bölümlerin ihalesi 18 Ekim Salı günü saat 11.00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muza, belediyemizin en büyük yatırımı olan Sanayi Çarşısı’nı kazandırıyor olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Pek çok açıdan kentimizin prestijini yükseltecek, aynı zamanda Turgutlu’muzun kurtuluşunun 100. yılına yakışacak projemizin temel atma törenini 12 Ekim Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimi temel atma törenimize katılarak bu heyecanı ve mutluluğu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum” dedi.

SANAYİ ÇARŞISI PROJESİ ÖZELLİKLERİ

Toplam 17. 800 metrekare inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 metrekare ile 680 metrekare arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Hal cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 metrekare ile 1058 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek. Ayrıca her bir iş yerinin girişinde endüstriyel kapılar ve yangın kaçış kapıları yer alacak.